Veranda

7 januari 2019
 Categorieën: Bouw & aannemers, Blog


Veranda  

Een woning met aanbouw en alleen een dak dat over het algemeen steunend op palen van hout staat, noemt men een veranda. Het is een prachtige toevoeging aan uw woning waar u beschut kunt zitten in de buitenlucht.  Overweeg daarom een veranda van SVK Benelux.

Soorten   

De overkappingen van de veranda zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Er zijn overkappingen van aluminium, glas en met platen. Ze zijn tevens verkrijgbaar met houten, stalen en aluminium frame. Een veranda wordt terrasoverkapping genoemd. Het dient gelijk als een zonnewering die met een instelbare steun aan uw gevel is bevestigd. Zijwanden bij een veranda zijn wel mogelijk en kunt u aanvragen via de adviseurs. Dankzij verschillende soorten en maten kunt u makkelijk een keus maken die past bij uw woning. Kijk op uw gemak rond in de showroom of online en vind een veranda die past bij uw smaak. Vooral bij glazen daken is het regelen van het licht en temperatuur een avontuur. Dit kunt u regelen met op maat gemaakte zonwering.  De vloer kan al aanwezig zijn doordat u een terrasvloer heeft of een ander bestaande vloer die geschikt is. De vloer loopt meestal gelijk met de vloer binnenhuis. Zo brengt u het buitengevoel dichter naar u toe. Kwaliteit en veiligheid tellen mee en daardoor wordt het extra genieten. Het op maat laten maken geheel naar uw wens? Dat kan, vraag advies bij professionals en geniet zolang mogelijk van de buitenlucht. Van luxe tot vrij eenvoudig, de keus is aan uw. Passend bij uw budget, daar wordt opgelet.   

Bescherming   

Op uw veranda zit u beschermt tegen de zon, wind en neerval. Nog een voordeel is dat u tochtvrij kunt zitten en privacy heeft. Helemaal wanneer zijkanten afgesloten worden door zijdelingse zonnewering die eenvoudig te bedienen is door een handig systeem. Dit systeem is op maat verkrijgbaar. De doeken zijn Uv-beschermend en hebben verschillende vastzet mogelijkheden. Het is ideaal als u graag buiten bent en toch niet altijd ver van huis wilt zijn. Vanuit uw woning buiten kunnen zitten zonder dat u last heeft van weer en wind, is wat men hieraan zo prachtig vindt. Dankzij verschillende afmeting is het geschikt voor elke woning, wanneer er voldoende ruimte voor is.   

Tot slot   

Inspiratie op doen kan door te shoppen in de webshop of door een showroom te bezoeken. U kunt een bouwpakket bestellen zodat uzelf er één kan bouwen. Vrijstaand of muuraanbouw, het kan allebei. Wilt u de prijs weten? Dit is afhankelijk van maat en materiaal en of u het wilt laten maken of het zelf wilt doen. Informeer eenvoudig online u wordt vakkundig geholpen.


Delen